T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ÇANKAYA - Musa Erdem Anadolu Lisesi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantısı

          Sayın Veli;

      Okulumuzun 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönem veli toplantısı 25 Nisan 2024 Perşembe günü  Saat 15.30’da, okulumuzda yapılacaktır.

       Öğrencilerimizin eğitim-öğretim durumları (Başarı, Kılık-Kıyafet, Okul Kuralları, Devam-Devamsızlık) hakkında genel bilgilendirme yapılacak olup toplantıya katılımınız konusunda gereğini rica ederim.

Meltem CENGİZ

Okul Müdürü

Sayın velilerimiz

·      Öğrencilerinizin devamsızlıklarını(5., 15., 25. Gün ve 25 gün üstü) ve çeşitli toplantıları sizlere duyurmak amacıyla belirli aralıklarla size, e-okul sistemimizde kayıtlı telefonlarınıza, kısa mesaj (SMS) atılmaktadır. İletişim bilgilerinizde değişiklik olduğunda en kısa sürede okul idaresini bilgilendiriniz.

·      Öğrencilerinizin özürlü devamsızlık belgelerini(izin, rapor, sevk vb.) okul idaresine en geç 1 hafta içinde teslim ediniz.

·      Öğrencilerinizi bazen okul saatlerinde almak durumunda kalıyorsunuz.  Dersin bölünmemesi açısından,  çok acil değilse, öğrencilerinizi teneffüs aralıklarında alınız.

·      Havalar ısınmaya başladı, öğrencilerimizin kişisel gelişimleri ve sağlıkları açısından;

Kız öğrencilerimizi tayt ile, göbeği açıkta bırakan veya askılı kıyafetlerle lütfen okula göndermeyiniz, öğrencilerimiz aşırı makyajdan kaçınsınlar.

Erkek öğrencilerimizi sakallı olarak lütfen okula göndermeyiniz.

·      Okulumuzun duyuruları web sayfasında (https://musaerdemanadolulisesi.meb.k12.tr/) geciktirilmeden yayınlanmaktadır. Ayrıca okulumuzun sosyal medya instagram (musaerdemal2011) hesabında da çeşitli duyurularımız olmaktadır. Lütfen takip edelim.

·      Okulumuz Sosyal Sorumluluk Kulübünün başlatmış olduğu; deprem bölgesinde bir Okulöncesi(Anasınıfı) okuluna oyuncak/eğitim materyali ve bir ortaokula hikaye/masal kitapları toplama kampanyaya desteklerinizi bekliyoruz.

25-04-2024

·      Okulumuzda da yürütülen Sıfır Atık Projesi kapsamında öğrencilerimizin kullanmadıkları kağıt atık, kitap, defter vb. materyalleri, eğitim öğretimin son haftası olan haziran ayının 2.haftasında okulumuza teslim ediniz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 17:49 - Görüntülenme: 1142
  Beğen | 2  kişi beğendi