ANKARA / ÇANKAYA - Musa Erdem Anadolu Lisesi

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz 24.06.2010 yılında inşaatı tamamlanarak Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü geçici kabul heyetine teslimi yapılmıştır. 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında 16 derslikle hizmete açılmıştır.

Kadrolu ilk Müdürümüz Nedim NAMDAR, Müdür Yardımcısı Ertürk AYDIN, Öğretmenlerimiz Suzan SAĞESEN, Füsun GÜLBAYRAK, Fatma ŞENGÜL, Engin GÜVEN, Çetin GÜNDÜZ, Mükerrem YALÇIN, Nusret TUĞLACI, Süleyman GÜMÜŞ, Zuhal TOPTAŞ, Nuray YAMAN, Leyla AKDENİZ, Yardımcı Hizmetli Kadrosunda ise Murat ERAKSOY, Cafer AYDOĞDU, Hasan GÜL ilk kadrolu çalışanlar olarak görev yapmıştır.

Okulumuz Hayırsever Musa ERDEM tarafından anahtar teslimi yapılmıştır ve Anadolu Lisesi olması kaydıyla bağışlanmıştır.

Musa Erdem Ankara´nın Bala İlçesinin Bahçekaradalak Köyü´nde 1922 yılında doğmuştur. Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşmış ayrıca nakliyecilik işi de yapmıştır. Okuma yazmayı kendi kendine öğrenen ve ilkokulu dışardan bitiren Hacı Musa ERDEM, kendini yardıma muhtaç olanlara adamış 93 yaşında bir eğitim gönüllüsü olarak 03.01.2015 Cumartesi günü vefat etmiştir.

Yayın: 12.12.2012 - Güncelleme: 18.12.2017 09:42 - Görüntülenme: 7906